Konsumi i energjisë elektrike

Makina llogaritëse bën llogaritjen e konsumit dhe çmimit të elektricitetit.

Makina llogaritëse

Jepni konsumin e fuqisë ose konsumin e elektricitetit

Jepni çmimin që paguani për 1 kWh elektricitet.

lekë/kWh
Llogaritni me një çmim mesatar: 10,40 lekë/kWh.

Sa orë në ditë ose në javë është një pajisje ndezur?

orë dhe minuta
PeriudhaKonsumi
(kWh)
Çmimi
(L)
orë
ditë
muaj
vit

Ne do të jemi të lumtur të pranojmë sugjerimet dhe komentet tuaja.
info@calculat.org
calculat.org

Faqja jonë e internetit përdor cookies për të ofruar shërbime.

Më shumë informacion

A i urreni reklamat? Edhe ne, por të ardhurat nga reklamat lejojnë funksionimin e faqes sonë të internetit dhe ofrimin e shërbimeve për klientët tanë falas. Ju lutemi, konsiderojeni anulimin e bllokimit të reklamave në këtë faqe interneti. Ju faleminderit.