⛽ Konsumi i karburantit

Makina llogaritëse bën llogaritjen e konsumit dhe çmimit të karburantit.

Makina llogaritëse

Jepni distancën

km
 shtoni rrugën e kthimit

Jepni konsumin mesatar të makinës

l/100 km

Jepni çmimin e benzinës ose naftës

L/l
Konsumi
(l)
Çmimi
(L)
X km
1 km

Ne do të jemi të lumtur të pranojmë sugjerimet dhe komentet tuaja.
info@calculat.org
calculat.org

Faqja jonë e internetit përdor cookies për të ofruar shërbime.

Më shumë informacion

A i urreni reklamat? Edhe ne, por të ardhurat nga reklamat lejojnë funksionimin e faqes sonë të internetit dhe ofrimin e shërbimeve për klientët tanë falas. Ju lutemi, konsiderojeni anulimin e bllokimit të reklamave në këtë faqe interneti. Ju faleminderit.