Fuqia e n-të

Fuqia e n-të është një veprim gjatë të cilit një numër shumëzohet n herë me veten.

Grafi dhe formula

Fuqia e n-të - grafi Fuqitë - formulat

Makina llogaritëse

Jepni n dhe 1 vlerë

n =
x =
xn =

Rrumbullakos deri në numra pas presjes

Lidhje të ngjashme

Ne do të jemi të lumtur të pranojmë sugjerimet dhe komentet tuaja.
info@calculat.org
calculat.org

Faqja jonë e internetit përdor cookies për të ofruar shërbime.

Më shumë informacion

A i urreni reklamat? Edhe ne, por të ardhurat nga reklamat lejojnë funksionimin e faqes sonë të internetit dhe ofrimin e shërbimeve për klientët tanë falas. Ju lutemi, konsiderojeni anulimin e bllokimit të reklamave në këtë faqe interneti. Ju faleminderit.