Fuqia katrore

Një fuqi katrore është një veprim gjatë të cilit një numër shumëzohet dy herë me veten.

Fuqia katrore

Grafi dhe formula

Fuqia katrore - grafi Fuqitë - formulat

Makina llogaritëse

Jepni 1 vlerë

x =
x2 =

Rrumbullakos deri në numra pas presjes

Lidhje të ngjashme

Ne do të jemi të lumtur të pranojmë sugjerimet dhe komentet tuaja.
info@calculat.org
calculat.org

Faqja jonë e internetit përdor cookies për të ofruar shërbime.

Më shumë informacion

A i urreni reklamat? Edhe ne, por të ardhurat nga reklamat lejojnë funksionimin e faqes sonë të internetit dhe ofrimin e shërbimeve për klientët tanë falas. Ju lutemi, konsiderojeni anulimin e bllokimit të reklamave në këtë faqe interneti. Ju faleminderit.