Rrënja e n-të

Grafi dhe formula

Rrënja e n-të - grafi Rrënja e n-të - formulat

Makina llogaritëse

Jepni n, m dhe 1 vlerë

\sqrt[n]{x}
n =
m =
x =
\sqrt[n]{2} =

Rrumbullakos deri në numra pas presjes

Lidhje të ngjashme

Ne do të jemi të lumtur të pranojmë sugjerimet dhe komentet tuaja.
info@calculat.org
calculat.org

Faqja jonë e internetit përdor cookies për të ofruar shërbime.

Më shumë informacion

A i urreni reklamat? Edhe ne, por të ardhurat nga reklamat lejojnë funksionimin e faqes sonë të internetit dhe ofrimin e shërbimeve për klientët tanë falas. Ju lutemi, konsiderojeni anulimin e bllokimit të reklamave në këtë faqe interneti. Ju faleminderit.