Konvertimi i njësive të energjisë

Makina llogaritëse konverton njësitë e energjisë.

Makina llogaritëse

Jepni energjinë dhe zgjidhni njësitë

Rrumbullakos deri në numra pas presjes

xhul
(J)
kiloxhul
(kJ)
megaxhul
(MJ)
gigaxhul
(GJ)
kalori
(cal)
kilokalori
(kcal)
kilovat orë
(kWh)
megavat orë
(MWh)

Ne do të jemi të lumtur të pranojmë sugjerimet dhe komentet tuaja.
info@calculat.org
calculat.org

Faqja jonë e internetit përdor cookies për të ofruar shërbime.

Më shumë informacion

A i urreni reklamat? Edhe ne, por të ardhurat nga reklamat lejojnë funksionimin e faqes sonë të internetit dhe ofrimin e shërbimeve për klientët tanë falas. Ju lutemi, konsiderojeni anulimin e bllokimit të reklamave në këtë faqe interneti. Ju faleminderit.