Logaritmi dhjetor

  • Logaritmi dhjetor është një logaritëm me bazë 10.

Formulat

Logaritmi dhjetor - grafi
Logaritmi dhjetor - formulat Logaritmi dhjetor - formulat

Makina llogaritëse

Jepni 1 vlerë

x =
log x =

Rrumbullakos deri në numra pas presjes

Lidhje të ngjashme

Ne do të jemi të lumtur të pranojmë sugjerimet dhe komentet tuaja.
info@calculat.org
calculat.org

Faqja jonë e internetit përdor cookies për të ofruar shërbime.

Më shumë informacion

A i urreni reklamat? Edhe ne, por të ardhurat nga reklamat lejojnë funksionimin e faqes sonë të internetit dhe ofrimin e shërbimeve për klientët tanë falas. Ju lutemi, konsiderojeni anulimin e bllokimit të reklamave në këtë faqe interneti. Ju faleminderit.