Logaritmi

  • Logaritmi i një numri x është y = loga x, për të cilët vlen pohimi: ay = x:
  • y – logaritmi
  • x – numri i logaritmuar
  • a – baza
  • x > 0; a > 0; a ≠ 1.

Formulat

Logaritmi - grafi
Logaritmi - formulat Logaritmi - formulat

Makina llogaritëse

Jepni a dhe 1 vlerë

a =
x =
loga x =

Rrumbullakos deri në numra pas presjes

Lidhje të ngjashme

Ne do të jemi të lumtur të pranojmë sugjerimet dhe komentet tuaja.
info@calculat.org
calculat.org

Faqja jonë e internetit përdor cookies për të ofruar shërbime.

Më shumë informacion

A i urreni reklamat? Edhe ne, por të ardhurat nga reklamat lejojnë funksionimin e faqes sonë të internetit dhe ofrimin e shërbimeve për klientët tanë falas. Ju lutemi, konsiderojeni anulimin e bllokimit të reklamave në këtë faqe interneti. Ju faleminderit.