Ekuacionet

Makinat llogaritëse gjejnë zgjidhjet e ekuacioneve lineare, ekuacioneve kuadratike dhe sistemeve të ekuacioneve lineare me dy të panjohura.

Makinat llogaritëse

Ekuacioni linear
ax + b = 0
»
Ekuacioni kuadratik
ax2 + bx + c = 0
»
Sistemet e ekuacioneve
ax + by + c = 0
dx + ey + f = 0
»

Ne do të jemi të lumtur të pranojmë sugjerimet dhe komentet tuaja.
info@calculat.org
calculat.org

Faqja jonë e internetit përdor cookies për të ofruar shërbime.

Më shumë informacion

A i urreni reklamat? Edhe ne, por të ardhurat nga reklamat lejojnë funksionimin e faqes sonë të internetit dhe ofrimin e shërbimeve për klientët tanë falas. Ju lutemi, konsiderojeni anulimin e bllokimit të reklamave në këtë faqe interneti. Ju faleminderit.