Konvertimi i njësive

Makinat llogaritëse konvertojnë njësitë e përdorura më shpesh dhe më rrallë. Ato lejojnë konvertimin e thjeshtë dhe të qartë të njësive të sistemit SI, njësive Anglo-Amerikane dhe të tjerave.

Ne do të jemi të lumtur të pranojmë sugjerimet dhe komentet tuaja.
info@calculat.org
calculat.org

Faqja jonë e internetit përdor cookies për të ofruar shërbime.

Më shumë informacion

A i urreni reklamat? Edhe ne, por të ardhurat nga reklamat lejojnë funksionimin e faqes sonë të internetit dhe ofrimin e shërbimeve për klientët tanë falas. Ju lutemi, konsiderojeni anulimin e bllokimit të reklamave në këtë faqe interneti. Ju faleminderit.